Lépjen piacra Németországban / Ausztriában a GINOP 3.1.2 pályázat keretében!

Kiszervezett munkaerőként támogatjuk az Ön piacralépését a német nyelvű országokban!

2016 év végén jelent meg a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program – röviden: GINOP – 3.1.2 kiírás, melynek kiemelt célja a hazai informatikai vállalkozások nemzetközi versenyképességének javítása.

Lépjen piacra Németországban és Ausztriában az Ungarnconsulting Kft szakmai támogatásával a GINOP 3.1.2 pályázat keretében

Lépjen piacra Németországban és Ausztriában az Ungarnconsulting Kft szakmai támogatásával a GINOP 3.1.2 pályázat keretében

 

A pályázati felhívás az alábbi két célterületen kívánja támogatni a leendő pályázókat:

  • az infokommunikációs ágazatban működő mikro-, kis- és középvállalkozások által előállított termékek és szolgáltatások piacosítása
  • nemzetközi piacokra való belépés

A támogatás kiváló lehetőséget nyújt az érett informatikai vállalkozásoknak a nemzetközi – például a német nyelvű piacok meghódításához.

A GINOP 3.1.2 pályázatról részletes információ itt található.

A GINOP 3.1.2 pályázathoz kapcsolódóan az Ungarnconsulting Kft az alábbi támogatást nyújtja:

  • piaci információk beszerzése (piacelemzés, piacfelmérés, piackutatás, potenciális ügyfél/kooperációs partnerlista összeállítása)
  • nemzetközi szakkiállításokon, konferenciákon, egyéb rendezvényeken (pl. termékbemutatókon, szoftverbemutatókon, B2B partnertalálkozókon) való részvétel, cégképviselet német nyelvterületen
  • piacra jutás támogatása (marketing tevékenységek megtervezése és koordinálása, egyéb piacra jutáshoz kapcsolódó szolgáltatások igénybevétele, reklámanyagok tervezése német nyelven, sajtómegjelenések szervezése, LinkedIn, Xing stb. profilok készítése és kezelése német nyelven)
  • egyéb – külpiachoz kapcsolódó tanácsadás marketing, stratégia, ügyfélszerzés témakörökben
  • a külpiaci nyitás teljes körű, komplex támogatása

Releváns tapasztalattal rendelkezünk mind informatikai/infokommunikációs projektek németországi üzletfejlesztéssel összefüggő támogatásában, mind a pályázatokkal kapcsolatos (formai) követelményrendszerrel kapcsolatban, így nemcsak a pályázó informatikai vállalatokkal, hanem azok pályázatírói partnereikkel is kiválóan együtt tudunk működni.

Célunk, hogy a támogatás vonatkozó része a lehető leghatékonyabban legyen felhasználva, úgy, hogy a piacfelmérés ne csak a pályázat kötelező eleme legyen, hanem valóban a pályázó cég érdekeit szolgálja már rövid- és középtávon is, megteremtve a reális esélyét a későbbi bevételnövekedésnek.

Informtikai vállalatok piacralépése német nyelvterületen

Informatikai vállalatok piacralépése Németországban és Ausztriában a GINOP 3.1.2 pályázat keretében

 

A GINOP 3.1.2 pályázat keretében támogatásunk segítségével nem csak a németországi és ausztriai piacralépéshez, illetve döntéshozatalhoz szükséges információkat szerezzük be az Ön és cége számára, hanem készítünk egy részletes piacralépési stratégiát, felvázoljuk a lehetőségeket, adatbázist állítunk össze a megkeresendő/megkereshető partnerekről, elkészítjük az Ön német nyelvű marketinganyagait és tárgyalunk német nyelvterületen Önt és cégét képviselve.

Egyszóval kiszervezett munkaerőként végezzük a németországi / ausztriai piacralépéssel kapcsolatos összes tevékenységet, beleértve a német nyelvű tárgyalásokat is, mindezt a GINOP 3.1.2 pályázat keretében.

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!